Proiectele noastre:
Datorita pasiunilor noastre spre artele frumoase va prezentam si alte lucruri cu care ne ocupam din cand in cand.
Grafica vectoriala
Deoarece suntem personalitati creative si avand foarte multe idei cu deschidere spre noile trenduri, am decis sa conlucram la niste experimente artistice prin grafica vectoriala pe device-uri de specialitate.
 
Fotografie artistica
I'm a photographer.... asa isi zicea un prieten cu talent discutabil. Ideea e ca sunt multi fotografi, dar prea putini artisti care reusesc sa surprinda povestea din spatele fotografiei, iar dintre toti, doar o infima parte inteleg la adevarata valoare instantaneele de calitate...care valoreaza ceva, care sunt mai mult decat o simpla poza. Fiecare dintre noi are acea doza de subiectivism, doar ca noi avem curajul sa ne exprimam intr-un alt mod, necomercial, neinfluentat de cliseele intalnite la tot pasul, sa lasam imaginatia sa zburde, doar degetele sa se miste pe obiectiv si pe declansator.
Vrem sa surprindem profunzimea, esenta,  acel factor X care produce in final acel efect de ''wow''. Trebuie simtit acel ,,Depth Of Field"care sa-ti incante privirea din rezultatul final rezultand o fotografie vie, artistica.
Pictura clasica
Cu ajutorul profesorilor mei de exceptie, care m-au indrumat incepand din copilarie si pana la terminarea studiilor postuniversitare, am pastrat in sange spiritul viu al picturii clasice adaptata vremurilor moderne. Pictura clasica nu-si va pierde niciodata farmecul odata cu trecerea timpului, din contra, valoarea ei se va pastra si va inspira alte talente ale vremurilor noastre, chiar daca au ramas din ce in ce mai  putini adepti care o apreciaza. Ne dorim sa realizam picturi originale, inspirate de natura, de intamplarile din viata cotidiana, care sa tresalte in ochii privitorului si sa-l indemne spre o meditatie constructiva; iar daca cineva va rezona la acelasi nivel ca noi, cu aceeasi simtire cromatica care rezulta din umbra de culori, vom considera ca merita sa impartasim bucatica de arta desavarsita pentru a-i renaste si  imbogati sufletul.
Design Ambiental (Concept si Executie)
 La solicitarea unor clienti cu o viziune mai larga am dezvoltat un concept individual care sa cuprinda un spectru mai larg de servicii ce tin de design. Si anume; Design Grafic, Ambiental, Industrial, Productie Publicitara si Servicii de productie mobilier si amenajari interioare, toate intr-un singur ansamblu. 
|
|
|
|
Copyright © 2018 EVO Media. Toate drepturile rezervate.